Valitse oikeanlainen logomatto kohteen mukaan
  • slide_1
  • slide_2
  • slide_3
  • slide_4
  • slide_5
 
 
LOGOMATTO KOHTEEN
MUKAAN
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puhtaanapito
85% liasta kulkeutuu sisäänkäynnin kautta, siksi on tärkeää tehdä suunnitelma sen torjumiseksi - se säästää rahaa. Sisääntulon ensisijaiset harjasin- ja kuramatot voidaan yhdistää sisäpuolen logomattojen ja käytävämattojen kanssa varmistaen tehokkaan liantorjunnan.

Brändätyt mattomme sopivat erinomaisesti myös toimisto- ja tuotantotilojen välisille kulkureiteille, estäen lian leviämisen tilasta toiseen. Tilojen keskialueille sopivat niin käytävämatot kuin lyhytnukkaisemmat mainos- ja designmatot

 

Nukkapaino kertoo soveltuvuuden

Valitse kohteeseesi tarpeeksi tehokas nukka. Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää. Ole tarkka valitsiessasi maton, koska mitä tiheämpi/raskaampi maton nukka on - sitä tehokkaammin se sitoo nestettä ja likaa.

Pelkistetysti; paino ei koskaan ole matossa haitaksi vaan se kertoo kuinka hyvin matto tulee toimimaan. Mitä lähempänä ulko-ovia sen raskaampi neliöpaino nukassa tulee olla.

 

Esimerkki ylivoimaisesta laadusta

Esimerkiksi Logomatossamme nukkapaino (pile weight) on huikeat 780 grammaa/m2 ja 2,4mm kumipohjineen kokonais-neliöpaino on 2,6 kg/m2. Lisää tietoja saat klikkaamalla mattolaatuja vasemmalla.Ekologinen on edullinen mattopesu
Logomaton hankinta ei tarvitse sitoa pesupalvelusopimuksiin. Päin vastoin. Tarkistamalla kuinka paljon voi säästää esim. sopimalla paikallisen pesulan kanssa pesuvaihtoehdoista voit alentaa kuluja tinkimättä siisteydestä.

Hankkiessasi maton et todellakaan tarvitse tehdä sopimuksia joka sitoo peseyttämään mattosi. Joskus pesuvälit voivat olla pidempiä mutta esisopimuksella joudut pesetyttämään ja maksamaan pesun vaikka matto ei olisikaan likainen.

On myös ekologisempaa että mattoa tai luontoa ei kuluta turhalla pesukeikalla kun matto ei ole likainen. Tekemällä sopimuksen paikallisen pesulasi kanssa voit myös lyhentää pesulamatkoja ja näin pienentää puhtaanapitosi hiilidioksiidipäästöjä.

Jos sinulla on tilat jotka eivät likaudu kovinkaan paljoa, voit jopa itse viedä mattosi pesuun tai pestä mattosi omassa koneessa. Me tarjoamme sinulle vapauden valita itse ja säästää niin rahaa kuin luontoa.

Ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään mattopesulan!

 
 
 
Käyttöympäristöt ja tarkoitukset
Toimistot, kaupat, pankit, tuotantotilat, ravintolat, hotellit, sairaalat , koulut, kodit ja messuständit ...löydät aina korkealuokkaisen maton joka sopii tarkoitukseesi.

Joissakin matoissa korostuu puhtaanapito, toisissa käytännöllisyydet kuten äänenvaimennus ja ergonomia, kun taas jotkut matot on kehitetty pääasialliseen mainostarkoitukseen. Tutustu valikoimaame ja kysy meiltä neuvoa niin autamme sinua löytämään optimaalisen, edullisen maton.


Lataa esite

Lataa itsellesi TETRIX lattiamainontaesite

 
   
 
På Svenska Suomeksi