Designmatto tai sisustusmatto perinteisen logomaton ohella
  • slide_1
  • slide_2
  • slide_3
  • slide_4
  • slide_5
 
 
 
MATTOKUVAN
SUUNNITTELU
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 terävyyttä painojäljessä

Meidän tarjoamissa matoissa on 4 eri terävyysastetta johtuen maton profiilista mutta samat seikat pätevät myös muiden valmistajien mattoihin jos poissuljetaan pienet painotekniset erot ja käytetty mattomateriaali.

Johtuen maton kulloisenkin nukan korkeudesta, painojäljen tarkkudessa on eroja. Pitkät jouhet nukassa taittuvat kun maton päälle astutaan ja siksi esim ohuet linjat häviävät nukkaan. Tämän vuoksi korkeanukkainen matto vaatii suurpiirteisempiä yksityiskohtia kuin lyhytnukkainen matto. Lyhytnukkainen tai täysin sileä matto taas voi "vastaanottaa" terävimmätkin yksityiskohdat.

A) Sileänukkaiset "Photo" sekä "Table-Top" = Valokuvapaino

Näiden mattojen ensisijainen tehtävä on mainostaa eikä torjua likaa. Painetaan 4-väritulostimella jolloin kuvan tarkkuus sekä väriskaala on melkeimpä rajaton. (Näissä malleissa minimitilausmäärät)

B) Matalanukkainen "High-Res" = vähintään 1 tulitikun paksuiset viivat

Jos tarvitset kohtuullisesti likaa torjuvan maton ja painettava tiedostosi on täynnä pieniä, tuitikun paksuisia yksityiskohtia niin valitse High-Res. Tässä teräväpiirto-matossa ei ole minimitilausmääriä.

C) Mediumnukkainen "Logo" = vähintään 2 tulitikun paksuiset viivat

Tämä matto on liantorjunnaltaan varsinainen työjuhta ja imee tehokkaasti itseensä lian ja märän. Kuten kaikki laatumattomme sen nukka on pohjaan asti värjätty ja painojälki on korkealuokkaista.

D) Korkeanukkainen "Marathon" = vähintään 3 tulitikun paksuiset viivat

Käytävämattojen kuningas. Korkea mutta hyvin tiheä nukka kerää itseensä lian ja vähentää melua sisätiloissa.


Chromo tai Digipainatus

Sileäpintaiset Photo & Table-Top painetaan väritulostinta muistuttavalla laitteella. Tämä mahdollistaa tarkan kuvan ja myös tosilaajan värispektrin.

Matoissa jossa nukka on korkeampi (B-D), painatus tapahtuu n.k. “Chromopainatuksella”. Tämä tarkoittaa että nukka “ruiskumaalataan” juureen saakka ja on väri on äärettömän pitkäaikainen.

Chromopainotekniikalla tehtyjen mattojen pienimmät yksityiskohdat kuten fontit ja viivat voidaan, graafiikan sen salliessa, paisuttaa hieman. Näin esim. vain matalanukkaiselle matolle sopiva kuva voidaan tehdä medium-nukalle sopivan.

Värivahtoehdot

Sileänukkainen matto painetaan täydellä neliväripainatuksella. Chromopainossa on käytössä 44  perusväriä.

Kun lähetät meille logon, kuvion tai valokuvan niin me teemme ehdotuksen perusväripalettimme mukaan (lähin naapuriväri) ja lähetämme sen sinulle hyväksyttäväksi. Jos tarvitset tarkkoja spottivärejä esim. brändin vaatimana, niin näitä voidaan sekoittaa lisäkustannuksesta.

Logomattojen värit painossa. Mainosmatoissa neliväripainatus.Chromopainon 44-värin paletti (Näytön värit suuntaa antavia)

 
 
 
Voi ei! Kuulostaako vaikealta?
Nou hätä! Lähetä meille logosi, kuvasi ja tekstiehdotuksesi niin me teemme ehdotuksen sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee vain hyväksyä vedoksen ja me painamme. Tosi helppoa!


Lataa esite

Lataa itsellesi TETRIX lattiamainontaesite


 
 
På Svenska Suomeksi