Autamme sinua löytämään oikeanlaisen logomaton tai mainosmaton
  • slide_1
  • slide_2
  • slide_3
  • slide_4
  • slide_5
 
 
 
 
LOGOMATON
OSTAMINEN
 
 
 
 
 
 
 
Meillä et maksa turhasta
Meiltä ostat laatumaton jonka väripainatus on ilmainen. Maksat siis vain matosta ja sen toimituksesta ovellesi - kaikki muu on ilmaista. Kuvan asemointi, eli painovalmiiksi tekeminen ja vedokset jonka perusteella hyväksyt painettavan kuvan, ne eivät maksa sinulle senttiäkään. Ei aloitus-kustannuksia eikä pikku-pränttiä vaan ainoastaaan reilua kauppaa. Vertaa näitä ja vasemmalta löytyvät mattokohtaiset tekniset tiedot; tulet huomaamaan että mattomme tarjoavat parhaan hinta/laatu -suhteen.

Valitse sopiva  matto isellesi
Tutustu mattojemme yksityiskohtiin ja valitse itsellesi sopivin. Lyhyesti voi sanoa että mattoja erottaa/yhdistää 5 eri asiaa:

1) Maton liantorjuntakyky
2) Logomaton  painojäljen terävyys
3) Pesu- ja kuivausrumpu soveltuvuus
4) Tilaumäärä (esim. mainosmattojen minimäärä/yksikköhinta)
5) Logomaton kokovaatimus (esim. Marathon-malli jopa 20 metriä)

Lyhyt esittely matoistamme:


Logomatto; painatus ja liantorjunta ovimatolla
 

LOGO: Väriä ja ilmettä myös vaativiin paikkoihin. ”Logo” on logomattojen kuningas, jossa kirkas näkyvyys yhdistyy huikeaan imukykyyn ja liantorjuntaan. Konepesua ja rumpua kestävä monivuotinen markkinoija. Kumipohja.

Jos tarvitset terävämpää kuvaa, ja voit tinkiä liantorjunnasta hiukan, niin valitse High-Res.

 
Tarkempaa kuvaa logomattoon
 

High-Res: Veitsenterävää painojälkeä. ”High-Res” on ylellinen tehostematto, joka lyhy---emmän nukkansa ja matalamman profiilinsa ansiosta sopii parhaiten hieman etäämmälle sotkuisimmasta sisääntulosta. Pesun ja rummun kestävä.

Sama pohjamatto kuin LOGO mutta matalempi nukka suo terävemmän painojäljen.

 
Painettu käytävämatto vaimentaa ja kaunistaa
 
Marathon: Pitkä käytävä? ”Marathon” vaimentaa melua ja kerää likaa jopa 20m pituudelta. Vinyylipohjamatossa on kumi-pohjaista mattoa korkeampi sekä tiheämpi nukka. Kätkee likaa ja sitoo jopa 4-5 litraa vettä / m². Laakapesu tai imuripuhdistus.
 
Mainosmatolla saat tehokasta näkyvyyttä
 
Photo: Sileänukkainen mainosmatto joka markkinoi tuotteitasi jälleenmyyntipisteessä. CMYK-neliväripainon spektrillä.”Photo” suojaa tehokkaasti esitettävää tuotetta samoin kuin alustaa muodostamalla pehmeän kosketuspinnan. Reilu 3mm kumipohja.

Huom. Tässä mallissa minimitilausmäärä!

 
Meiltä myös pöydälle asetettavia mainosmattoja
 

Table-Top: Imukykyinen Table Top on täydellinen mainospinta baarin tiskille. Kumipohjineen se pysyy tukevasti paikallaan. Mainoksesi painetaan CMYK-nelivärillä, toistaen mainoksesi terävästi ja suurella värikylläisyydellä. Kevyempi 1,5 mm kumipohja.

Huom. Tässä mallissa minimitilausmäärä!

 
 
 
 
Me autamme mielellämme
Tärkeintä kuitenkin on että otat yhteyttä jotta, niin pian kuin suinkin voit nauttia painetun laatumattosi eduista.Toimitamme myös erikoiskokoja, -laatuja ja toimitamme mattosi ovelle tai mihin päin tahansa maailmaa.

Suositukset

Pyydä meiltä apua jos sinua i ihmetyttää jokin seikka. Verkostostamme löytyy yhteenlaskettuna satojen vuosien kokemus mattoalalta ja autamme sinua  joka tilanteessa.

Pysy tilanteen yläpuolella ja osta mattosi ilman että liität siihen sitovia pesulapalveluja josta et pääse irti. Voimme saattaa sinut yhteen mahdollisimman hyvän pesulapalvelun kanssa - mikäli toivot kokonaispalvelua logomatollesi. Tällöin on hyvä tilata kerralla tupla määrän mattoja että lattiasi suojataan myös pesun aikana.


Lataa esite

Lataa itsellesi TETRIX lattiamainontaesite

 
 
 
På Svenska Suomeksi